Foarte discreți în ceea ce-i privește, nici Xenia Sobchak și nici iubitul său nu postează imagini în care să apară împreună și nu vorbesc deschis despre relația lor.

Deși sunt împreună de mai multe luni și au fost deseori surprinși la diverse evenimente mondene, foarte puține fotografii în care să apară atât prezentatoarea cât și regizorul, au apărut ulterior în presă. Nemaivorbind despre poze în care să arate ca un cuplu. Acest lucru a stârnit întrebări și discuții, internauții având dubii că cei doi ar mai fi împreună.

Recent a avut loc deschiderea Festivalului de Film Kinotavr 2019 și iată că a venit ziua în care amorezii s-au lăsat filmați și fotografiați pe covorul roșu, iar filmulețul a ajuns în mediul virtual.

Acest lucru a stârnit și mai multe discuții, deoarece reacțiile acestora au trecut sub lupa cârcotașilor. Dacă Xenia Sobchak este numai zâmbet și îl privește cu o oarecare admirație și dragoste pe iubitul său, atunci bărbatul pare distant sau chiar rușinat, evitând contactul vizual cu jumătatea sa.

Internauților nu le-a plăcut faptul că bărbatul privea în jur, numai nu la femeia de alături, își ținea mâinile în buzunare și avea o gumă de mestecat, gest care, potrivit etichetei este de neacceptat, deoarece este unul lipsit de respect față de cei din jur.

Vedeți mai jos filmulețul și spuneți-ne părerea voastră.

La sfârșitul anului 2018, în presa din Rusia se zvonea că Xenia Sobchak s-a despărțit de tatăl copilului său. Ulterior a urmat un scandal monstru! Maxim Vitorgan l-a bătut măr pe amantul Kseniei Sobchak (Video).

 

Distribuie articolul: