Moldoveanca a revenit la munca de model de costume de baie. Xenia Deli și-a etalat corpul fără pic de cusur într-un filmuleț care a strâns în doar 12 ore aproape 170 000 de vizualizări. E semn bun! 

Nu ne-am îndoit nicio clipă că fotomodelul basarabean va reveni la formele care au ajutat-o să se facă remarcată în lumea modei. Uite că, în mai puțin de un an după ce a născut, moldoveanca a revenit la jobul său cu forțe noi și o siluetă excepțională. Xenia Deli a participat la un nou proiect foto, fiind îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care stă perfect pe ea și care, descoperă mai mult decât acoperă. E clar că arată de milioane!

Proaspăta mămică recunoaște că nu a fost ușor, iar parcursul ei până la corpul de model pe care l-a avut odinioară, a fost lung și anevoios.

„M-am întors la bikini, dar încă muncesc din greu la anumite complexe. Corpul tău va trece prin mai multe schimbări, deoarece sarcina are planurile sale. Dar cea mai mare schimbare va fi transformarea lentă și frumoasă din a fi femeie în a deveni o mamă. Acest lucru este motivul meu preferat pentru a deveni mai bună, pentru a continua să muncesc asupra mea, atât mental cât și spiritual și fizic”, dezvăluie Xenia Deli. Aceasta a mai dezvăluit, în comentarii, că în timpul sarcinii a acumulat 20 de kilograme, de 8 a scăpat la naștere, iar de cele 12 rămase a scăpat pe parcurs, cu ajutorul sportului și a dietei. Aceasta a exclus în totalitate zahărul, carnea, carbohidrații și lactatele, optând pentru pește și legume, iar din fructe – doar pomușoarele.

De când a născut, modelul basarabean ne-a împărtășit filmulețe și poze de la sala de forță, arătând tuturor că muncește din greu pentru a se transforma, lucru care i-a reușit la maxim. Cine știe, poate o vedem din nou pe paginile revistei Sports Illustrated. Până atunci ne rămâne să o admirăm pentru efort.

Foto: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli – despre lupta cu kilogramele adăugate în timpul sarcinii: „A fost un drum lung și multă muncă” (Foto)