La ai săi 27 de ani, Xenia Deli recunoaște că a reușit să obțină o formă fizică demnă de paginile revistelor grație eforturilor imense la sală. Frumoasa basarabeancă pozează în continuare pentru mărci de lenjerie intimă, iar una din cele mai recente fotografii cu sine în costum de baie a atras din prima atenția internauților.

Xenia Deli a participat astăzi la o ședință foto pentru o nouă campanie marca MAPALÉ – un brand american de lenjerie intimă și costume de baie, recunoscut grație produselor inovatoare și a accesibilității lor în întreaga lume.

"No Mr.Officer, we're just learning to roller skate !"😂😂😂😂 @mapaleusa

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Poza o afișează pe tânără în prima zi de muncă pentru această campanie, mai exact: pozând în timp ce poartă un costum de baie întreg, de culoare albă, care îi trădează din plin formele.

Aceasta însă e doar una din seria de fotografii cu participarea Xeniei, la Miami Beach, care urmează să fie promovate în reclame și pe website-ul oficial al brandului american.

Amintim că recent, Xenia le-a dezvăluit internauților cum a reușit să se disciplineze prin sport și cine e antrenoarea care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Găsiți-vă motivația. Ea se poate ascunde în orice. Pentru mine, motivație a devenit munca mea. Nu vreau să părăsesc lumea costumelor de baie și a lenjeriei intime”, spunea atunci Xenia.

Se antrenează alături de soț și nu crede în diete. Xenia Deli dezvăluie cum își menține greutatea de 53 de kg

Vezi și:

Xenia Deli este cucerită de ambiția ei. Cine e antrenoarea celebrului model basarabean

 

Foto: Instagram, mapaleusa

Distribuie articolul: