Astăzi, frumoasa Xenia Deli împlinește 31 de ani! Cu această ocazie, pe pagina sa de Instagram, modelul deja a distribuit prima postare în care vorbește cât de recunoscătoare este pentru tot ce are în această etapă a vieții sale.

Pe pagina de Instagram a Xeniei a apărut o postare în care modelul a distribuit două fotografii cu cele mai importante persoane din viața ei. În fotografii apare, bineînțeles, fiica Xeniei și soțul ei, businessman-ul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif.

Alături de fotografiile postate, modelul a lăsat și un mesaj plin de gratitudine care ne vorbește despre faptul că la această vârstă Xenia este foarte împăcată cu viața pe care o trăiește.

„De ce altceva aș mai putea avea nevoie? Îți mulțumesc, Doamne. 31 de ani fericiți”, a scris ea.

Nici de această dată Xenia nu a făcut o excepție și a decis să ascundă fața fiicei sale cu un emoji, totuși, chiar și așa postarea a strâns în secunde numărate mii de aprecieri și comentarii de felicitare.

Printre zecile de felicitări pe care Xenia le primește și le redistribuie se regăsește și un mesaj de felcitare de la Ionel Istrati.

„Să te ferească Dumnezeu de gurile rele, nenorociri, dușmani deștepți și prieteni neînțelepți. La mulți ani, Xenia Deli”, a fost mesajul lui Ionel Istrati pentru model.

Amintim că Xenia s-a filmat în clipul lui Ionel Istrati pentru piesa „Wake me up”.

Sursa foto & video: Instagram & Youtube

Vezi și: Xenia Deli, goală printre așternuturi. Imagini fierbinți dintr-un adevărat oasis (Foto)

Distribuie articolul: