Moldoveanca și-a bucurat urmăritorii cu o serie nouă de fotografii. Recent, Xenia Deli, împreună cu soțul și fetița lor au avut o mică escapadă în deșert și se pare că marea de nisip a inspirat-o.

Xenia, Ossama și micuța Anastasia au avut parte de o experiență inedită. Familia s-a cazat într-un hotel izolat de restul lumii, într-un adevărat oasis. Nu este vorba despre un hotel obișnuit, ci unul eco. Moldoveanca a dezvăluit că fără energie electrică și fără aer condiționat nu a fost ușor, dar că experiența merită a fi trăită.

Citește și: Xenia Deli a publicat pentru prima oară o fotografie în care se vede fața fetiței sale, Anastasia

Modelul s-a bucurat de vederile fără hotar ale deșertului, care se pare, au inspirat-o să-și organizeze o ședință foto. Unele imagini publicate de Xenia sunt de-a dreptul incitante. Dacă afară s-a fotografiat în ținute din stofe subțiri, care i-au accentuat formele perfecte, atunci în interior, mai exact în dormitor, aceasta a pozat goală printre așternuturi.

Pe lângă imaginile postate din exterior, modelul și-a organizat o ședință foto în dormitor, în care apare goală printre așternuturi. Vă invităm să urmăriți imaginile de mai jos, care probabil vă va încălzi un pic în aceste zile reci de toamnă.

Foto: Instagram/XeniaDeli

Vezi și: „Iubirea mea orientală”. Xenia Deli, fotografie rară cu soțul milionar (Foto)

Distribuie articolul: