Xenia Deli demult nu-și mai bucură urmăritorii cu postări legate viața personală. Doar rareori mai publică imagini cu fetița sa, Anastasia, dar și atunci, la fel cum fac mulți părinți, nu-i arată fața. Nici fotografii cu soțul său nu mai vedem. De această dată, ea însă a făcut o excepție și uite ce frumos i-a reușit.

Xenia Deli este foarte discretă în ultima perioadă, mai ales când este vorba despre soțul său. Dacă la începutul căsniciei făcea deseori postări în care ne arăta fotografii cu el, atunci după o vreme acestea s-au rărit, ca să ajungă să publice imagini extrem de rar.

Uite că și de această dată a fost un pic „zgârcită” și a preferat să publice o fotografie temporară, adică pentru doar 24 de ore pe care le oferă povestea pe Instagram. Moldoveanca și-a mai declarat încă o dată dragostea ce i-o poartă soțului, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cu care s-a căsătorit acum patru ani: „Iubirea mea orientală”.

Cei doi apar în imagine extrem de afectuoși, se îmbrățișează tandru și își zâmbesc. Pare că fotografia a fost realizată pe etajul în care se află biroul milionarului, într-o sală de forță pentru angajați. Iar jucăria de pluș pe care o vedem în poză, ne face să credem că undeva prin preajmă este și micuța celor doi.

Încă la începutul pandemiei, cuplul, împreună cu fiica lor, au părăsit vila din Los Angeles și au plecat în Cairo, Egipt.

Acolo și-au sărbătorit atât aniversarea căsniciei, cât și ziua de naștere a fetiței lor, Anastasia, care a împlinit 2 anișori. Citește și: Petrecere luxoasă în stil unicorn. Anastasia, fetița Xeniei Deli și a milionarului Ossama Fathi a împlinit 2 anișori (Foto)

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Supă-cremă dietetică din ardei copți, roșii și busuioc. E atât de bună încât vrei să iei lingura cea mare! (Video)