Fetița modelului basarabean și a milionarului egiptean, Anastasia, a împlinit recent 2 anișori. Cu această ocazie, părinții i-au organizat micuței, o petrecere de zile mari la care și ei s-au distrat de minune. 

Familia a preferat să treacă prin această perioadă grea de pandemie, mutându-se temporar în Cairo, Egipt, locul de baștină a bărbatului. Deși în ultima perioadă Xenia Deli a evitat să mai facă postări pe Instagram, dar cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale, aceasta a făcut o excepție și le-a împărtășit prietenilor virtuali momente deosebite din această zi importantă. Anastasia a împlinit 2 anișori.

Un decor deosebit în tematica unicorn, invitați speciali, cum ar fi dansatorii și cântăreții orientali, un magician, un spectacol cu păpuși, un tort deosebit, dar și cei mai apropiați prieteni și rude, au făcut ca petrecerea, din 19 iulie, să fie una grozavă.

Din imaginile postate pe instagram de Xenia Deli se vede că distracția a fost maximă și că ea și soțul său au fost mai mult decât încântați. Părinții și-au ajutat micuța să sufle lumânările de pe tort, lucru care i-a amuzat enorm. Este foarte frumos să-i vezi pe cei doi cum radiază de fericire.

Totodată, moldoveancă evită să posteze imagini în care să se vadă fața micuței sale.

Xenia Deli și Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, s-au căsătorit în iunie 2016, ceremonia având loc pe insula grecească Santorini. Deși mulți au fost siguri că relația lor nu va funcționa, din cauza diferenței mari de vârstă, cei doi par să fie mai fericiți ca oricând, mai ales cu un dar prețios pe care l-au primit în această căsnicie, nașterea fetișei lor Anastasia.

Sursa: Instagram.com