După ce a avut o săptămână de vacanță în Maldive, combinată cu ședințe foto pentru câteva branduri de haine, Xenia Deli a plecat la Istanbul. Se pare că modelul are niște probleme de sănătate.

Xenia Deli a publicat o fotografie emoționantă în care apare alături de fetița sa, Anastasia. Moldoveanca a dezvăluit că este nevoită să plece de lângă cei dragi.

„Îmi va fi foarte dor de voi. Nu mi-am părăsit niciodată copilul pentru mai mult de 8 ore și inima mi se frânge acum. Sunt într-un avion și destinația mea este atât de departe de voi. Voi încerca să rezolv totul rapid și să zbor spre familia mea cât mai curând posibil”.

Modelul nu ezită să comunice cu internauții, astfel, în comentarii, a relatat că pleacă la Istanbul pentru a-și rezolva o problemă de sănătate. Xenia nu a dezvăluit despre ce este vorba.

Amintim însă, că acum câteva săptămâni, moldoveanca a dezvăluit, la fel într-un comentariu, că anul acesta a pierdut o sarcină în termen avansat. Atunci ea a spus că s-a recuperat totalmente după această pierdere: „Mi-am revenit complet și sunt fericită! Abia aștept să am următoarea sarcină. Orice ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv anume”.

Sperăm că este vorba despre un control de rutină și îi trimitem gânduri bune Xeniei.

Sursa: Instagram / Xenia Deli

Distribuie articolul: