Modelul Xenia Deli se află zilele acestea într-o vacanță în Maldive, unde se bucură de vreme frumoasă, alături de fiica sa Anastasia, dar și de educătoarea micuței și fiica acesteia. Femeia este un cunoscut pedagog din Rusia, numită și „Mary Poppins” modernă a vedetelor.

Vacanța a fost planificată de Xenia Deli cu un scop anume – este un cadou oferit cu ocazia zilei de naștere, pe care i l-a făcut Elenei Kulikova, educătoarea fiicei sale. Modelul colaborează de mai bine de un an cu femeia, aceasta oferindu-i micuței Anastasia atât ore online, cât și în privat, vizitând-o frecvent oriunde s-ar afla. Astfel în prezent, pe Elena și Xenia le leagă o strânsă relație de prietenie.

„Este cel mai neobișnuit cadou de ziua mea, de la draga mea Xenia Deli. Mi-a spus să-mi fac bagajele și să fiu gata de zbor pentru data de 2 octombrie. (…) Ksyushenika, îți mulțumesc pentru atenție, dragoste și atitudine călduroasă, care sunt în prezent o raritate”, scrie femeia într-o postare pe Instagram.

Acum câteva ore, Xenia a publicat o fotografie în care apare alături de Elena, cele două, asemeni unor prietene, și-au asortat ținutele de plajă. „O întâlnire mult-așteptată”, a semnat moldoveanca imaginea.

Totodată, Xenia și-a bucurat fanii cu o fotografie rară. Aceasta apare în imagine topless, fiind întinsă pe malul mării lăsându-se mângâiată de valurile calme ale acesteia.

Un început de săptămână minunat, zicem noi.