Cu ocazia aniversării primului an împlinit, fetița Xeniei Deli a avut parte de o mega petrecere la piscină cu tematica baletului.

Pe 21 iulie, fiica Xeniei Deli și a lui Ossama Fathi Rabah al-Sharif, Anastasia, a împlinit un anișor. Moldoveanca a dat o petrecere de zile mari la piscină unde și-a invitat cele mai bune prietene, unele dintre ele au venit însoțite de copii.

Aceasta s-a pregătit minuțios de eveniment și a optat pentru un decor cu tematica baletului: baloane, flori, scaune… totul fiind în nuanțe de alb, roz și gri pudrat. Până și tortul omagiatei a fost decorat cu flori de kale dulci, iar în vârf era fixată o pereche de poante.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Loving this beautiful pink affair! 🎀

Публикация от Belle Âme (@belleame_balloons)

Micuța Anastasia a fost îmbrăcată corespunzător, ca o mică balerină, în rochiță albă din voal, asortată cu poante din satin roz, iar pe cap purta o coroniță de prințesă. Mama ei și-a asortat ținuta cu fetița sa, fiind îmbrăcată într-o superbă rochie albă semitransparentă. Pe post de accesorii ea a optat pentru cercei, un chocker alb și sandale prețioase acoperite cu pietre și pene.

Vezi mai jos și alte imagini cu decorul. Pentru inspirație.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli și-a etalat silueta excepțională într-un bikini minuscul: „Muncesc din greu la anumite complexe” (Video)