Anul acesta sărbătorile de iarnă au început mai devreme – pe 8 decembrie. Anume atunci Ask a Mom a organizat Wow Business Mom, Ediția de Crăciun, în frumosul Eclaire – Tea, Decor & Lifestyle.

De data aceasta, a fost schimbat un pic formatul sărbătorii și tații au fost rugați să petreacă seara cu copiii. Mamele, pe de altă parte, s-au aranjat frumos și au venit la Wow Business Mom.

Ce au făcut aproape 70 de femei frumoase într-o seară de vineri?

Wow Business Mom este un tip nou de evenimente Ask a Mom, menit să inspire mamele să își depășescă limitele și să își împlinească visurile. Copii nu sunt o piedică, cum o zic unii. Copii nu stopează mamele și nu anulează visurile. Din contra, copii îți dau aripi să lupți și să devii o TU mai bună, anume pentru copii.

Speakerii au uimit, ca de fiecare dată. Ana Beșleaga (Anny Tour), Alina Magnet (Brow Bar & More), Victoria Ursu (Theia Centru de Nutriție) și Irina Spoialo (Grădinița Alba ca Zăpada) au emoționat femeile prezente până la lacrimi cu istoriile vieților lor și cu puterea de care au dat dovadă.

Invitatele petrecerii s-au delectat cu spumant rose de la Apriori și cu delicioasele aperitive servite galant de Mico Catering.

Desigur, acest eveniment nu ar fi fost la fel de frumos fără contribuția prietenilor Ask A Mom.

Echipa Ask a Mom adduce mulțumiri showroomului Eclaire – Tea, Decor & Lifestyle pentru primirea călduroasă și decorul extraordinary, mulțumiri partenerului general Avon Moldova, celor de la Gianluca Mech Diet, Avene, Numis Med si Minimax.md pentru contribuția lor și celor de la Equilibra pentru frumoasele cadouri pentru fiecare participantă!

O îmbrățișare caldă trimitem brutăriei 7 Spice pentru tortul extraordinar de frumos și gustos!

Adminuțele Ask A Mom le mulțumesc tuturor participantelor pentru că le-au fost alături în acea seară și le urează tuturor sărbători frumoase!