Cuplul Will și Jada Pinkett Smith sunt unul foarte iubit și pentru unii acesștia reptezintă un exemplu demn de urmat. Totuși relația celor doi nu este deloc una simplă și ușoară. 

Recent, actorul a mărturisit că el și soția sa au o relație deschisă.  Nu demult Will a explicat în revista GQ că la început, mariajul lor se baza pe monogamie, „dar în timp a evoluat”.

„Jada nu crede în căsătoria convenţională. Pentru că ea a crescut în spiritul ăsta, cu valorile astea, cu exemple.”, a declarat actorul.

De aceea, a mărturisit că nu monogamia îi ţine laolaltă. Se pare că fiecare dintre soţi i-a acordat celuilalt încredere şi libertate, pe principiul agreat de amândoi că „mariajul nu trebuie să fie o închisoare.”

„Nu suntem un exemplu, fiecare face cum vrea. Dar pentru noi libertatea şi încrederea sunt cea mai puternică definiţie a iubirii.”

Will Smith a ales să vorbească după ce mariajul lor a întâmpinat un hop puternic, relaţia pe care Jada a avut-o cu August Alsina. Iar actorul ţine morţiş să se înţeleagă că deşi din afară afirmi „soţia l-a înşelat”, lucrurile nu sunt mereu în alb şi negru.

Însă înţelege şi e foarte conştient că părerea publicului nu este ceva ce poate fi schimbat uşor. Toată media miza pe divorţ. Însă pentru cei doi a fost doar o perioadă de pauză, în 2020, când Jada şi-a trăit aventura cu August Alsina. Apoi, soţia i-a mărturisit: „Am făcut tot ce am putut pentru a sta departe unul de altul, doar ca să realizăm că asta nu e posibil.”

Will a trăit ulterior plenar pandemia, îngrăşându-se poate şi pe un fond nervos, al trăirilor de atunci. Oricât de modernă îşi numesc ei căsnicia, de multe ori prea multă libertate nu le-a asigurat fericirea.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: