Ne apropiem de febra sărbătorilor, atunci când mesele și frigiderul este plin cu deliciuri de la care nu ne putem abține. Nu mai ținem cont de regim, cantitate și combinații alimentare periculoase. Am întrebat-o pe Natalia Colesnic, reprezentantul oficial Kangoo Jumps Moldova, ce secrete sau indicații ar trebui să respectăm pentru ca să nu adunăm kilograme în plus în această perioadă.

„Vreau să vă atenționez că totul trebuie să fie dozat. Sugestia mea este să gustați din toate bucatele câte puțin, mai ales pentru că în această perioadă cu toții adunăm ceva kg în plus, fiind și timp de iarnă”, ne recomandă pentru început Natalia.

colenic 3

colesnic 2

„Știm că nu e ușor de scăpat de kg în plus, dar în schimb este atât de simpul ca să nu le punem pe noi. Obligatoriu în această perioadă plină de eveniemnte de familie e să faceți cât mai multă mișcare, plimbări, mers pe bicicleta, sala și desigur Kangoo Jump, care aduce rezultate de 3 ori mai multe față de alte sporturi”, ne-a mai spus instructoarea.

colenic 6

colesnic 3

„Recomand să consumați multă apă, salate, fructe, mai puțini carbohitrați după ora 14:00 și, o regulă foarte importantă: lasați bunătățurile pentru micul dejun. E simplu! Mâncăm des, câte puțin și avem cea mai bogată masă dimineața!”, ne-a spus Natalia Colesnic.

colesnic 5

 

Să aveți sărbători frumoase și pline de multe surprize plăcute!

Foto: Facebook.com/NataliaColesnic