Printurile vin și pleacă, dar piesele uniton vor fi în vogă mereu. Fie că preferi negru, roșu, bej sau bordo, având o piesă de o singură culoare nu vei da greș niciodată. Designerul Olga Parubina vine cu 4 argumente forte pentru ca sa alegi mereu o rochie sau un mantou uniton.

Alege culorile forte

„Negru, roșu și orice culoare neutră sunt mereu în vogă – nu vei da greș și vei ieși mereu în evidență! Ceea ce am încercat să valorific și mai mult în acest sezon sunt 3 culori foarte liniștite, dar care ne conferă mult confort și gingășie: gri, tiffany și dolphin. Nu uităm de bordo, însă e culoarea care nu se potrivește oricui și va trebui foarte atent să o alegem, în dependență de culoarea tenului și a părului”, spune Olga Parubina.

Potrivită pentru orice ocazie

„Culorile uniton… în general creațiile Parubina sunt pentru femei mereu ocupate, pentru femei din zona de business, care ziua sunt la birou iar seara au cină la restaurant și nu prea au timp să schimbe rochia. Ce pot să spun însă, detaliile mici din colecția de toamnă, chiar dacă sunt pe culori unitare, aduc un accent fin de eleganță și cu siguranță te vor scoate în evidență. Dantelele fina de la gât, mâneci sau poale sunt accentul pentru care o ținută nu va fi o simplă rochie neagră, roșie sau turcuaz deschis”, menționează designerul.

Nu vă temeți să alegeți culori deschise

„Știu că e gri totul, toamna și mai ales iarna, însă acesta nu este un motiv ca și ținutele noastre să fie la fel. Precum vă ziceam: recomand să optați pentru gri în orice tonuri, acest turcuaz pal, numit tiffany și desigur albastrul dolphin, care nu e pe departe o culoare rece. Optați cu încredere și pentru mantouri în aceste nuanțe – ele vor veni cu o notă de prospețime la ținuta pe care o purtați zi de zi la birou”, ne asigură Olga Parubina.

Femeile ocupate nu se complică

„Ținutele într-o singură culoare sunt ușor de asortat: vei putea pune accept pe pantofi, pe accesoriile de la gât sau cercei, poșetă sau poți opta cu ușurință pentru un mantou cu imprimeuri. Ai libertatea aceasta, doar să te potrivești cu tonul ținutei. Nu uita: în sezonul rece tu ești soarele: zâmbești și porți cu încredere piese într-un singur ton – nu vei da greș”, mai spune creatoarea de haine.