Pozele frumoase ale brandurilor ne atrag mereu atenția, iar ochiul jurnalistic deja distinge modelele și fețele care arată la fel de bine, dar totuși nu profesează modelingul. În cazul Brandului Parubina, e greu să distingi unde e modelul și unde e Rusalina, fiica designerului Olga Parubina, asta deoarece tânăra arată foarte bine și pozează perfect pentru o imagine de fashion brand.

Este frumoasă, deșteaptă, râde mult, e plină de inspirație și adoră hortensiile. Asta am aflat de la cei apropiați despre Rusalina Foiu, domnișoara pe care o poți lesne confunda cu un model, dar care are planuri mari legate de continuitatea brandului care a crescut practic, odată cu ea. Fiica Olgăi Parubina nu este doar imagine pentru brandul mamei sale, dar și motorașul de idei noi, principalul critic al designerului și care s-a ambiționat să ducă ținutele reate în Republica Moldova departe de hotarele ei.

Designerul Olga Parubina (dreapta), alături de fiica sa Rusalina

„Rusalina m-a moștenit pe multe direcții și mă bucur foarte mult că este optimistă, că vede perspective atunci când eu sunt gata să las mâinile în jos, că vine cu idei când mie îmi pare că nu mai am sau mă critică dur și sincer dacă am vrut măcar să calc strâmb. Ea e „driver”-ul echipei noastre la moment și, ambiția cu care țintește sus și departe cred că va aduce un real beneficiu brandului pe care l-am crescut practic odată cu fiicele mele”, spune designerul Olga Parubina.

Tânăra este numită „Păpușă vie în rochiță” și atrage toate privirile după fiecare ședință foto a brandului. Este o fire foarte activă, a făcut 9 ani sport activ și e pasionată de lecturi și călătorii. Alături de cei mai apropiați oameni din viața ei, îi dorim mereu multă inspirație și vise împlinite! La mulți ani, Rusalina!