Fashion Academy of Moldova lansează programul „Mărită-ți rochia”. În cadrul acestuia, femeile care au fost mirese pot să-și vândă rochia din ziua evenimentului, oferindu-le posibilitatea și altor viitoare mirese să poarte aceste creații minunate. Acest program a fost lansat la solicitarea doamnelor care au în garderobă o rochie de mireasă sau de seară și vor s-o vândă.

„Eu am foarte multe prietene care și-au procurat o rochie de mireasă scumpă și acum se prăfuiește prin garderobă. Multe dintre ele ar vrea s-o vândă chiar și la jumătate de preț, dar nu au timp pentru a se ocupa de asta. Prin urmare, am vrut să-mi ajut prietenele și am amenajat un salon de rochii de mireasă și de seara la mâna a doua. În cadrul salonului șansele ca rochiile lor să se vândă sunt mult mai mari decât în cazul în care ar încerca să o facă cu forțele proprii pe rețelele sociale.

Astfel, propun fetelor care au rochii de mireasă ori de seară și ar dori să le vândă, să vină la noi, să încheiem un contract care ne-ar permite să le vindem ținutele într-un timp scurt și la un preț avantajos”, a menționat Nadya Gudumak, fondatoarea Fashion Academy of Moldova.

Dacă vrei și tu să-ți vinzi rochia, înscrie-te în acest program și oferă posibilitatea și altor mirese să se simtă frumoase în cea mai importantă zi din viața lor.

Rochiile vor fi colectate în perioada 1 – 26 aprilie în C.C. Atrium, butic 3041 (Nikita Rinadi)