Fiecare om este diferit, astfel și gusturile sunt diverse. Cu toate acestea există câteva trăsături la femei, care vor atrage întotdeauna bărbații. Care sunt acestea le vei vedea mai jos. 

Așa cum fiecare femeie e atrasă de un anumit tip de bărbat, la rândul lor și bărbații sunt atrași de un anumit tip de femei. Astfel, aceste femei au, de obicei, trăsături efervescente, sunt pline de viață, spontane și incitante.

Foto: catchy.ro

Conform andreearaicu.ro, iată care sunt acele cinci trăsături de personalitate pentru care orice bărbat prezintă un interes aparte.

Femeia care îi motivează

Bărbaților le place să aibă alături o femeie care-i susține și îi inspiră să fie cea mai bună versiune a lor. Mai mult, decât atât este foarte probabil ca un bărbat să nu renunțe niciodată la cineva care îi amintește de ce este capabil să îl încurajează să nu renunțe.

Femeia care iubește viața

Cineva care îi inspiră pe oameni să se ridice din pat și să-și urmeze visurile este cineva cu care bărbaților le-ar plăcea sa fie toată viața. Bărbații iubesc o femeie cu personalitate spontană, o femeie care iubește viața în toate stările ei, la bine și la greu. 

Femeia care captivează

Foto: catchy.ro

Bărbaților le place când o femeie este capabilă să țină o conversație care stârnește interesul tuturor. O conversație despre pasiuni, aspecte spirituale și chiar intelectuale. Trebuie să recunoaștem că nimănui nu-i place să fie în preajma unei persoane dramatice și care vorbește doar despre sine.

Femeia pe care toți prietenii lor o plac

Pentru bărbați, acest aspect este extrem de important. În timp ce femeile renunța la unele prietene pentru a se dedica în totalitate celui cu care au o relație. Astfel,  bărbatul ar ezita să fie cu o femeie pe care prietenii lor nu o plac din diferite motive bine întemeiate.

Femeia stabilă financiar

Situația financiară este destul de importantă într-o relație. Cine achită nota de plată la restaurant? Cine plătește vacanța? Dar cumpărăturile pentru sâmbăta în care ați chemat prietenii în vizită? Aceste aspecte sunt importante.

Am vorbit despre caracteristicile femeilor care atrag atenția bărbaților, totuși să vedem ce trăsături distanțează bărbații. 

Foto: fasingur

Femeile care se consideră urâte

Bărbatul nu se îndrăgosteşte niciodată de o femeie care se consideră urâtă. Multe femei spun: „Aşa sunt eu. Nu toate sunt frumoase. Eu sunt o femeie urâtă”. Ea îşi pune etichetă. Ține minte, femei urâte nu există, ci doar femei care nu se îngrijesc. 

Femei care nu pot spune „Nu!”

Acele femei care nu ştiu să-şi acorde şi o pauză în viaţa lor. Ba calcă, ba fac de mâncare sau trebuie să-şi ajute vecina. Nu ştiu să-şi dozeze în primul rând forţele lor. Nu ştiu să fie respectate. 

Tu ce ai mai adăuga în aceste liste?

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: