Astăzi, Vitalie Advahov, omul care cântă la acordeon în Orchestra Fraților Advahov, își sărbătorește ziua de naștere, împlinind 43 de ani. Prin intermediul paginii sale de Facebook, artistul a făcut o declarație și a publicat câteva fotografii cu această ocazie. 

„Ziua de azi este un memento special pentru mine. Este încă o ocazie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările sale și vouă, pentru că faceți parte din tot ce este mai frumos în viața mea. Sunt măgulit pentru timpul pe care vi l-ați acordat pentru a-mi ura atât de multe lucruri frumoase! Mulțumiri vouă, celor mai scumpe ființe din viața mea – familia mea – pentru fiecare zi petrecută alături de voi. Mulțumiri prietenilor care m-au făcut azi să mă simt special, iubit și apreciat. Vă îmbrățișez pe toți cu drag!”, a declarat omagiatul.

O altă felicitare a venit din partea fratelui Vasile Advahov: „La mulți ani, frate, știi că țin la tine și vreau să-ți urez sănătate, fericire și succes in toate!”. Membrii orchestrei, nu au uitat nici ei să felicite omagiatul cu frumoasa ocazie. „Astăzi îi urăm un călduros La Mulți Ani acordeonistului Vitalie Advahov! Îi dorim multă sănătate, mult succes și realizări frumoase! La Mulți Ani fericiți și plini de noroc!!!”, se menționează pe pagina de Facebook a orchestrei.

Reamintim că Vitalie Advahov, alături de fratele său Vasile, este conducătorul orchestrei, care la momentul actual numără 45 de instrumentiști și a fost fondată în anul 2003. Astăzi, artistul împlinește 43 de ani.