Fiul artiștilor Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros, și nepotul Maestrului Nicolae Botgros, Cristi Botgros, este omagiat astăzi. Tânărul, artist și el, împlinește frumoasa vârstă de 22 de ani. 

Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu și-a felicitat fiul încă în ajunul zilei de naștere a acestuia. Artista i-a transmis un mesaj plin de dragoste pe pagina sa oficială de Facebook:

„Tu ești cea mai mare mândrie a mea, fericirea mea, bucuria mea, cea mai mare victorie din viața mea. Niciodată nu voi înceta să mulțumesc bunului Dumnezeu, pentru că mi-a dăruit așa un fiu. Puiul mamei, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc momente fericite, zile irepetabile și amintiri plăcute. Niciodată nu renunța la obiectivele tale și mergi îndrăzneț către ele și atunci cu siguranță vei ajunge la înălțimi, iar eu mereu voi fi alături. Te iubesc … Mami …”.

La scurt timp după aceasta și tatăl lui Cristi, Corneliu Botgros, l-a felicitat postând o fotografie cu acesta. „La mulți ani!”, a scris el.

Și Maestrul Botgros i-a transmis felicitări nepotului său: „Puterea omului nu întotdeauna vine din interior… Uneori, sufletul nu este cel mai de încredere prieten și nici cel mai afectuos.

Astăzi, puterea pe care o simt vine de la nepotul meu Cristi, el îmi este cel mai de încredere și bun confident. Cristi merită întreaga noastră prezență în viața lui și nu pe jumătăți…pentru că el își trăiește ACUM tinerețea și învață să fie bun și adevărat în pofida pierderilor și înfrângerilor. Cristi Botgros astăzi, îți spunem că te iubim, te apreciem… da, și astăzi ne vom aminti de bunica ta, ea aștepta cu mare drag de suflet în fiecare an ziua de 17 August, era probabil, cea mai dorită de tine.
Noi îți suntem aproape și este important să știi că TU ești o mare PUTERE, ești puterea noastră. La mulți ani frumoși! Cu drag, Nicolae Botgros și Corneliu Botgros.

Venind dintr-o familie de artiști consacrați, nu este de mirare că, Cristi Botgros a dezvoltat aceeași pasiune și a ales calea muzicii. Tânărul este, la fel ca tatăl său, un violonist iscusit.

„Muzica este calea mea”, scrie Cristi în dreptul celei mai recente fotografii publicate în mediul online.

La mulți ani, Cristi Botgros!

Sursa: Facebook / Adriana Ochișanu / Cristi Botgros