Cu toții am trecut prin momente bune sau mai puțin bune în viață. Dacă stăm să facem totalurile din ultimii ani, cu siguranță putem selecta câteva momente importante care ne-au marcat profund, ne-au învățat lucruri pe care nu le cunoșteam dacă nu le simțeam pe propria piele. 

Soprana Ana Cernicova a făcut totalurile ultimului deceniu, dezvăluind care au fost cele mai grele, dar și cele mai frumoase și importante momente din această perioadă a vieții sale.

„Nu-mi vine să cred că acea domniță din stânga sunt tot eu… doar că 10 ani în urmă… câștigătoare trofeului “Două inimi gemene”, elevă la Colegiu de Muzică la Muzicologie… definitiv alt om…. de fapt copil, o fetiță visătoare, care „știa” totul și percepea viața în roz… dar de fapt nici nu-și imagina câte metamorfoze și cât de radical se va schimba viața ei din acel moment… În scurt timp s-a îndrăgostit pentru prima dată, atât de sincer, atât de tare. Apoi a aflat că va deveni mămică. S-a căsătorit. Nu i-a fost ușor să realizeze din start că din acel moment va trebui să devină alt om, căci avea deja alte responsabilități și că din ziua aceea nu mai este un copil”, și-a început povestea Ana Cernicova.

„Totul s-a întâmplat foarte repede și nu a fost pregătită. Urma să se schimbe, să se descurce, să se maturizeze brusc, să accepte, să închidă ochii la multe lucruri dureroase… Viața de familie nu a fost deloc ușoară și doar dragostea și speranța îi dădea forțe și credință că totuși va fi mai bine… însă visele s-au spulberat, unica rază de soare a fost ea, fetița ei. A răbdat mult, căci așa se zice, femeia trebuie să rabde… dar la un timp devenise deja imposibil, totul are o limită și a divorțat”, și-a continuat destăinuirile soprana.

Dar greutățile nu au doborât-o, ci invers au făcut-o mai puternică: „S-a întrebat mereu de ce i s-au dat aceste dificultăți în viață? Cu ce a greșit? Care este secretul fericirii? Școala dură a vieții au schimbat-o foarte mult și fizic și din interior.
S-a schimbat spre bine, a înțeles multe adevăruri: a devenit mai bună, mai iubitoare, mai înțelegătoare, a învățat să ierte și să nu mai învinovățească pe nimeni, într-un cuvânt evident mai experimentată. Iar în suflet s-a reîntors aceeași stare – acel copil, acea fetiță visătoare.

Viața ta depinde doar de tine, iubește, schimbate, învață, perfecționează-te, muncește și nici o dată nu uita să-ți asculți inima”, este îndemnul artistei.

Ana Cernicova și Valentin Uzun au divorțat în anul 2014, după doar cinci ani de căsnicie. În 2017 artistul s-a recăsătorit, iar soprana trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cum arătau Nata Albot, Lilu, Victoria Roșca și alte vedete de la noi, acum 10 ani (Foto)