Cu siguranșă ai văzut și tu noua provocare de pe rețelele sociale #tenyearschallenge utilizatorii sunt încurajați să publice poze cu ei de acum 10 ani pentru a face o comparație cu prezentul.

Mai multe vedete de la noi au acceptat provocarea, aceștea au publicat fotografii și au depănat amintiri. Noi am selectat câteva postări. Hai să vedem cine și cât de mult s-a schimbat.

Nata Albot

„10 ani, toți ai mei. Și mi-e trist, și-mi e bine. Am pierdut ce am avut mai scump, am îngenuncheat, apoi m-am ridicat și mers mai departe. Eu știu că nu sunt o excepție și tot omul are câte o durere de trăit la un moment dat. Dacă viața voastră nu se sfârșește în acel moment, înseamnă că universul a decis să vă ofere darul vieții mai departe. Iar voi trebuie doar să alegeți să vă bucurați de el, în pofida la toate. Eu așa am ales.”

Lili Lozan

„Provocarea Instagramului😉 #tenyearschallenge, adică, diferența de zece ani in fix doua poze🤔daaaa, când au trecut cei 10 ani?🤦‍♀️ Dar au fost 10 ani frumosi, mulțumesc Doamne.”

Victoria Roșca

„Atâtea lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea în ăștia 10 ani. Mulțumesc universului pentru tot🙏🏼❤️”


Lilu

„În 10 ani s-au micșorat formele exterioare și s-au dezvoltat frumos (așa cred eu) cele interioare. În toți acești ani am continuat să învăț. Să mă autodepășesc în fiecare zi, sa îmi fac prieteni adevărați, să scap de oamenii care mă inundau cu negativism, sa îmi ascult intuiția. Sa muncesc și sa îmi câștig independeța financiară de care are nevoie fiecare om pentru a se simți mai sigur pe sine. Am muncit din greu pentru tot ce am și atunci când ma uit in oglinda la reflecția fetei și corpului meu vad puterea de neoprit ce trăiește in mine.”

Tu cum erai acum 10 ani?

Cornelia Ștefăneț

Olga Manciu

Sursa foto: Instagram.

Distribuie articolul: