Timp de 31 de săptămâni această taină a fost ținută departe de urechile lumii! Cântăreața română Elena Gheorghe a anunțat în sfârșit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume foarte curând. Vestea i-a topit de-a dreptul pe fanii virtuali ai interpretei.

La fel cum a făcut-o și atunci când a spus în premieră despre faptul că este din nou însărcinată, Elena Gheorghe a anunțat sexul celui de-al doilea copil pe cale virtuală, împărtășind și o poză realizată în timpul unei ședințe foto tematice

Da, vom fi două răsfățate, vom purta roz și pantofi cu toc”, a trădat vedeta, în mesajul său.

Da, vom fi doua rasfatate, vom purta roz si pantofi cu toc👩‍👧 #itsagirl🎀 #31weekspregnant #bebelinda

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

Mărturia artistei vine după ce Elena a făcut o escapadă în Turcia, pentru a se odihni din plin în ultimul trimestru de sarcină și a-și trăda silueta, în această ipostază.

Elena Gheorghe s-a afișat în costum de baie, în a 30-a săptămână de sarcină (FOTO)

The perfect place😍 #30weekspregnant

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

Elena a ținut vestea celei de-a doua sarcini în secret, preț de 27 de săptămâni, având motivele sale.

Motivul pentru care Elena Gheorghe și-a ținut sarcina în mare taină, timp de 27 de săptămâni

„În ceea ce privește un al doilea copil, îmi doresc ca în curând să începem să muncim la acest proiect. Este un proiect foarte important, dar trebuie să existe acel timp special pentru acest proiect, adică dacă Dumnezeu ni l-a dat pe Nicolas, a fost într-o perioadă în care noi ziceam că nu suntem pregătiți să fim părinți. Acum, cunoscând toae etapele, ne dorim să fim foarte conștienți de faptul că vom deveni părinți. El îmi spune: „Mami, eu vreau să am cât mai mulți frățiori și cât mai multe surioare, pentru că nu vreau să mă plictisesc”, spunea artista, într-un interviu televizat, acum 1,5 ani.

Don' t worry, rechini prietenosi😂 #30weekspregnant

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

Foto: Instagram.com