Cântăreața română Elena Gheorghe va deveni mămică pentru a doua oară. Vestea i-a luat prin mare surprindere pe internauți, având în vedere termenul înaintat de sarcină al vedetei. Toate astea însă au avut un motiv.

Despre sarcina Elenei, a vorbit ieri, la Antena Stars, sora cântăreței, care a mărturisit următoarele:

elena_ana_gheorghe„A fost dorinţa ei. Poate că aşa se simte ea mai bine în momentul de faţă. A avut deja o sarcină, totul a decurs normal. Se pare că lumea nu şi-a dat seama că a avut nevoie de siguranţa că sarcina decurge normal şi că totul este ca la carte. Elena a mărturisit abia ieri. Este o femeie care se agită foarte mult atunci când se întâmplă ceva.

Copilul e foarte sănătos acolo în burtică şi abia aşteaptă să iasă, peste exact trei luni. Dacă va veni o fetiţă, se va echilibra balanţa în familia noastră.

Noi ştiam din primul moment. Prietenii foarte apropiaţi şi ei au ştiut. Ieri a aflat toată lumea. Cornel este ca şi noi, foarte emoţionat.

Că şi la prima sarcină, Elena nu ştiu dacă a luat mai mult de 5-6 kilograme”, a recunoscut sora Elenei.

Elena Gheorghe a făcut marele anunț: e însărcinată cu al doilea copil! (FOTO)

Cei mai curioși fani susțin că au remarcat sarcina vedetei încă din iarna acestui an, când Elena a urcat pe scena selecției naționale Eurovision:

Într-o conferință live făcută pe Facebook după publicarea marelui anunț, Elena Gheorghe a recunoscut că fusese invadată de telefoanele din partea cunoscuților, iar spre seară a lansat o piesă nouă, doar cu variantă audio: „Jumătate”.

Astăzi, într-o postare virtuală, artista a comunicat că se află în a 27-a săptămână de graviditate, neanunțând sexul bebelușului care urmează să vină pe lume.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: