Pasionată de ceva timp de tot ce înseamnă handmade, Virginia Sîrbu și-a reînceput activitatea după ce a născut un băiat. Prima perioadă, lucra cât copilul dormea, fie asta la amiază sau chiar noaptea. La început era mai complicat, pentru că toată atenția o fura micuțul David, însă acum Virginia declară ferm – “crește doi copii”. 

A început de la tricotat jucării, bentițe, genți ca acum să ajungă la realizarea cerceilor din argilă polimerică. Motivează acest lucru prin faptul că anume prin acest hobby nou, s-a regăsit: „modelarea cerceiilor din argilă polimerică îmi aduce mai multă satisfacție și rezultatele sunt pe măsura așteptărilor mele!”.

A optat anume pentru argilă pentru că este mai ușor de modelat diverse lucruri. Confecționa modele simple, ca pentru începători, inspirându-se de pe TikTok și Pinterest. Plusul că argila polimerică este simțit și de către clienți, pentru că Virginia poate realiza și un model propus de client: „Sigur că realizez ceea ce își dorește clientul. Dar sigur că fiecare model are și ceva deosebit, dragostea pe care o depun pentru fiecare detaliu”.

Virginia povestește că, de fapt, unul dintre cele mai complicate lucruri a fost să realizeze fotografiile, în care produsul trebuie să coincidă cu realitatea 100%, pentru a nu duce în eroare clientul. Și ca orice altă afacere, aceasta nu apărea dacă ea nu era încurajată de membrii familiei, în special de sora ei, care poartă cerceii realizați zilnic, combinându-le cu outfituri frumoase.