Este una dintre cele de succes modele de la noi, iar pe lângă o alimentație echilibrată și îngrijirea corporală, Viorela Dimici are mare grijă de tenul său. Tânăra a dezvăluit pentru EA.md care sunt secretele ei de frumusețe. 

Toate femeile își doresc să-și păstreze tinerețea pentru cât mai mult timp, iar cel mai bine informate despre acest lucru sunt neapărat modelele, pentru că imaginea este jobul lor. Fiind mereu în lumina reflectoarelor, fie că are parte de sesiuni foto sau de filmări, Viorela Dimici are mare grijă de aspectul său, o deosebită importanță fiind acordată îngrijirii tenului.

Am o grijă enormă de tenul meu, mai ales că acesta este un ten mixt mai mult orientat spre uscat, ceea ce înseamnă că pielea mea e predispusă să îmbătrânească mai ușor. Merg regulat la cosmetolog, dar și acasă obișnuiesc sa am grijă de pielea mea. Toate procedurile faciale pe care le fac sunt mai mult orientate spre prevenirea ridurilor și hidratarea acesteia.”

Am rugat-o pe Viorela să ne dezvăluie care sunt procedurile preferate de frumusețe și iată topul ei personal.

TOP 6 proceduri pe care le fac obligatoriu în zona feței atunci când merg la cosmetolog, ar fi:

– curățire cu ultrasunet (îmi place mult această procedura pentru că nu irita și exfoliază pielea, iar rezultatul de după e unul uluitor… zici ca ai piele de bebeluș);
– oxigenare (e miraculoasa aceasta procedura, pentru că hidratează și calmează pielea foarte bine);
– crioterapie (însăși denumirea deja te induce la efectul pe care îl are, zici că îți îngheață tinerețea, are efect de limfodrenaj, detoxifiere și lifting);
– măști alginate (hidratează și hrănesc puternic tenul);
– peeling Renophase, este un peeling revoluționar, un fel de mezo-peeling cu efect instantaneu de întinerire;
– program de proceduri cu Power Retinol și fotorejuvenare (la fel proceduri foarte eficiente pentru prevenirea ridurilor și întinerirea pielii).

Viorela este adepta produselor naturale, așa că în trusa ei se regăsesc doar produse cosmetice certificate bio.

„Chiar dacă este recomandat să vizităm în mod regulat cosmetologul, nu uităm de tenul feței și acasă. Aici obișnuiesc să folosesc următoarele remedii naturiste:

– uleiul de cocos pe toată suprafața pielii (înainte de somn, sau după expunerea la soare). Acesta redă elasticitate pielii, o hidratează intens așa încât ar putea înlocui crema hidratantă și este un puternic antimicrobian natural. Sunt pur și simplu fana acestuia!
– scrub natural creat în condiții casnice. O dată pe săptămâna îmi fac un mini scrub din zaț de cafea adăugând ulei de argan. Eficiența acestui scrub este dată atât de proprietățile de hidratare și energizare a pielii pe care le are uleiul de argan, cât și de capacitatea zațului de cafea de a curata porii și de a îndepărta celulele moarte.

Cam astea ar fi tratamentele pe care le urmez. Și nu uitați, la 20 de ani avem ceea cu ce ne-a dotat natura, la 50 avem ceea ce merităm!

Dar voi fetelor, cum aveți grijă de tenul vostru?

Sursa foto: Arhiva personală