Încă nu ai un brad de sărbători? K Lumea a anunțat data expoziției Brazilor de Crăciun. Aceasta va demara pe 30 noiembrie la Biblioteca ”B.P. Hașdeu” iar intrarea în acest an va fi gratuită!

Aproape 70 de artiști cu vârsta cuprinsă între 14-45 de ani s-au înscris la tradiționalul concurs de Crăciun. Brazii creați de participanți vor fi expuși la Biblioteca ”B.P. Hajdeu.” până pe 21 decembrie.

Profită de ocazie, ia-ți familia și vino să îți alegi bradul care îți este cel mai drag, iar pe 22 decembrie ia-l acasă!  Totodată, bradul care va câștiga cele mai multe voturi din partea vizitatorilor,va fi premiat!

Expoziția este deschisă de luni până vineri de la ora 9:00 până la 20:00, iar în weekend, de la 10:00 până la 17:00. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

Partenerii ediției din acest an ai Baalului Brazilor de Crăciun sunt, Tucano CoffeeFautor WineryGusto Pretzel și spumantul Apriori Wine! patronii K Lumea. KLumea aduce mulțumiri partenerilor săi pentru susținere: CAPAROL Moldova.

Distribuie articolul: