Pe 10 noiembrie, în incinta ex-Tipografiei 5 (str. Vlaicu Pârcălab, 45) va avea loc –Alternative Fashion Show, ediția I. Evenimentul va fi prezentat de trei dintre cei mai recunoscuți actori de la noi din țară și este predestinat să spargă tiparele modei clasice și să creeze un nou concept de stil în industria fashion din Republica Moldova.

În cadrul show-ului de modă, brandul  autohton ASAGAYA își va prezenta colecția toamnă-iarnă „Spirit mândru”. Colecția își propune să fie o reflecție a istoriei acestui stat din perioada anilor ’90 și este destinată mai mult bărbaților, dar include și câteva modele  pentru femei. Stilul este unul eclectic cu accent pe accesorii care pun în evidență ținutele casual și formează un stil unic al străzii.

Igor Babiac, Sergiu (Ronin) Terente și Sergiu Voloc sunt cei trei tineri actori de la noi, care vor fi, de această dată, pe podium, transformând fashion show-ul într-un adevărat spectacol cu muzică, lumini și surprize.

„Particip la acest show pentru că la noi sunt puțini oameni care te acceptă dacă ieși din standartele puse de dracu știe cine, contează în primul rând omul, nu haina, chiar dacă e un eveniment fashion.”, comentează Igor Babiac, actor de teatru și film. Protagonistul filmelor “La limita de jos a cerului” (2013), “Ce lume minunată” (2014) și “Beautiful Corruption” (2018).

“Moda post-sovietică e pe val. Piesele vestimentare cu litere chirilice din colecția ,,Spirit Mândru” transmit povești personale ce se bazează pe atitudine: e un protest împotriva conformismului din modă și gândire.”, menționează Lilia Moraru, designer-ul brandului ASAGAYA.

Evenimentul va începe la ora 20:00, iar intrarea este liberă.
Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook.