Nicoleta Nucă a dezvăluit cum își organizează eficient timpul și cum găsește echilibrul ideal între carieră și viața personală.

Nicoleta Nucă și iubitul ei formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar pe lângă partea personală, cei doi colaborează și pe partea profesională pentru că Alex Ursache este un toboșar foarte talentat și foarte cunoscut în industria muzicală. Recent, artista a vorbit relația lor și cum reușesc să gestioneze timpul pe care îl petrec împreună.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani și se numără printre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară.

Cei doi colaborează și pe plan profesional având în vedere că iubitul artistei este un toboșar foarte talentat și cunoscut. Cântăreața a vorbit, recent, despre cum reușesc ei să își gestioneze timpul, dar și cum îmbină perfect munca și timpul liber.

Vine și el cu mine, dacă nu are treabă în altă parte, așa este viața de artist. Important este că ne înțelegem. Tocmai pentru că activăm, cumva, ambii în același domeniu, am învățat să ne dăm timp, să ne respectăm profesia și munca, astfel încât să avem timpul nostru, să ne înțelegem. De exemplu, dacă eu fac asta și el face altceva, atunci încercăm să gestionăm lucrurile așa cum trebuie.”, a spus Nicoleta Nucă pentru Playtech Știri.

În cadrul unui interviu recent, Nicoleta Nucă a dezvăluit și cum va petrece sărbătorile de anul acesta. Artista și iubitul ei vor sta cu familia de Crăciun, iar de revelion vor avea concerte. Aceasta a povestit și cum a decurs ultimul revelion pe care l-a petrecut în familie, pe vremea când era pandemie.

Distribuie articolul: