A devenit mamă pentru a doua oară și nu cunoaște fericire mai mare. La șase ani diferență, vloggerița Viktoria Tunç a născut un băiețel. Primele impresii cu cel mic, dar și numele acestuia, Viktoria ne-a dezvăluit în premieră pentru EA.md.
„După cum știți, am devenit mamă a doua oară deja. Bineînțeles că sunt alte emoții. Nu îmi imaginam în brațele mele băiat, dar iată că are grijă cineva de toate. L-am numit MERT – e un nume turcesc. Acum însă stau și îl admir întrebându-mă „ce noră ne va aduce”, declară plină de umor Viktoria.
Întrebată cum le reușește pe toate acum, fiind nevoită să împartă atenția la trei deja, vloggerița ne-a declarat: „A fi mamă nu-i ușor. Trebuie să fii pe placul tuturor. Toti au nevoie de tine. Fetița mea la 6 ani are sute de întrebări pe zi, la care trebuie să răspund. Piciul non stop are nevoie de mama și desigur soțul, care tot e ca un copil – vrea și el atenția mea… Toți mă țin de poale. Dar e plăcut, căci în acest fel te simți mamă, femeie, soție”, mai spune autoarea vlogului „Muzică/Viață/Umor”.
Cât despre activitatea sa pe pagină, să știți că n-o să așteptați prea mult. „Eu în curând revin la cameră. Am multe teme de discutat cu cei care mă urmăresc. Voi miza în continuare pe subiectele cu care lumea deja mă cunoaște, concentrația mea mereu va fi la familie, cuplu și femeie, căci pentru mine ceva mai important nu există”, a mai spus Viktoia pentru EA.md.