Fiica interpretei Victoria Lungu, Valeria, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un medic stomatolog din România, Alex Meroiu, însă relația lor s-a încheiat recent. Valerie Lungu a dezvăluit că cei doi s-au separat, iar din mesajele ei este clar că despărțirea nu a fost întocmai frumoasă.

„Îmi dă senzația de familie și îmi place rău de tot. Este o persoană mai rece. Îmi doresc un bărbat în viața mea care să aibă un caracter mult mai puternic decât mine. (…) Sunt o fire destul de puternică și îmi doresc un umăr puternic”, dezvăluia vloggerița în interviul oferit lui Dorin Galben, în luna februarie a acestui an.

Din păcate, relația Valeriei și a lui Alexandru nu a durat mult, iar tânăra a rămas mai mult decât dezamăgită de acesta. Vloggerița a publicat un mesaj pe Instagram, în care a dezvăluit că este din nou singură.

„De când mă știu am fost o fată naivă, am crezut în cuvinte și povești, am crezut într-o „dragoste adevărată”. Aș vrea să Menționez prin această mini descriere faptul că sunt singură. Cum am promis voi posta vlogul despre această relație si tot ce s-a întâmplat, deocamdată vreau să mă fac bine și să trec emoțional prin toate astea pentru a vă povesti la rece tot ce s-a întâmplat sau tot ce mi s-a întâmplat!( sper să înțelegeți ). Eu nu ar trebuie să vorbesc foarte multe pentru că faptele vorbesc de la sine și până la urmă oamenii își arată adevarata față, mai devreme sau mai târziu!”, a scris aceasta.

Deși adevăratul motiv al despărțirii încă nu a fost anunțat, Valerie Lungu dă de înțeles că cel mai probabil ar fi fost mințită de bărbat încă de la început.

@valerie.lungu

Bărbații in ziua de azi 😒😂

♬ Alors on danse – Slowed – Stromae

La începutul lunii iulie, influencera și-a organizat o escapadă la mare și nu oriunde, ci pe superba insulă grecească Santorini, acolo unde se distrează la maxim cu prietenele sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valerie Lungu (@valerie.lungu)

Sursa: Instagram / Valerie Lungu