În cel mai recent interviu al lui Dorin Galben am aflat multe lucruri curioase despre Valeria Lungu. Tânăra și-a deschis sufletul și a povestit cum și-a petrecut copilăria, care este relația cu tatăl său, ce i-a lipsit cel mai mult, dar și cum s-a îndrăgostit de actualul său iubit.

Este o bloggeriță de succes cu peste un milion de urmăritori pe TikTok și deși îi place popularitatea, încă nu a învățat să-i facă față. „Eu sunt foarte rușinoasă. E mai bine în fața telefonului decât în fața oamenilor”, a dezvăluit Valeria, menționând că nu se simte întocmai confortabil atunci când cineva străin se apropie de ea și o roagă să facă o fotografie.

Fiica Victoriei Lungu a dezvăluit că era fericită când își petrecea vacanțele la sat, la buneii săi. Fiind o fire poznașă, aceasta a gustat din aventurile copilăriei din plin.

Totuși, copilăria ei a fost marcată de divorțul părinților și lipsa tatălui din familie: „A fost mai greu în copilărie, după ce părinții mei au divorțat. Atunci mi-a fost foarte greu. Ascundeam fotografiile sub covor, sub pernă. După aia tata nu mă suna la zile de naștere, la sărbători în principal. Am mai simțit lipsa la un moment dat când eram în școală când vecina mea avea ambii părinți și când mergea dimineața la școală și zicea „Hai mama, tata, la revedere. Ne vedem după masă”. Și eu ziceam „Mama, pa”, adică nu aveam și continuarea”

Deși i-a asigurat o copilărie fără lipsuri, Valeria recunoaște că lipsa mamei, din cauza că concertelor frecvente, o întrista mult:

„Mi-a fost greu la sărbători, de Crăciun… Când a murit bunica, când mamei i s-a făcut rău. (…) Îmi doresc din tot sufletul ca atunci când o să am o familie, să-mi fac timp de sărbători să fiu alături de ei. Pentru mine sărbătorile contează foarte mult. Nu pentru că sunt sărbători, ci pentru a-ți lua o zi liberă din viața ta să acorzi oamenilor din viața ta, timp și dragoste. Iar dacă tu nu faci asta nici măcar de sărbători atunci când? Mi-a lipsit asta, ocazional (n.r. în copilărie)”.

O altă întâmplare care a marcat-o profund a fost perioada în care Victoria Lungu a fost țintuită la pat, după un accident cumplit: „Nu venea nimeni. Dacă a venit o dată… Și atât. (…)Pentru că oamenii nu înțeleg noțiunea prieteniei.

Lucrurile te maturizează exact atunci când ele se întâmplă”. Chiar și așa, tânăra recunoaște că rămâne o persoană sensibilă și că atunci când cineva îi cere ajutorul, nu poate refuza.

De asemenea, Valeria a povestit despre relația sa cu un viitor preot și cum l-a descoperit pe Dumnezeu, iar apoi a făcut cunoștință cu partenerul său, Alexandru.

„Mie nu-mi place jobul tău”, astea au fost printre primele cuvinte pe care i le-a spus viitorului iubit, atunci când au făcut cunoștință.

„Îmi dă senzația de familie și îmi place rău de tot. Este o persoană mai rece. Îmi doresc un bărbat în viața mea care să aibă un caracter mult mai puternic decât mine. (…) Sunt o fire destul de puternică și îmi doresc un umăr puternic”, dezvăluie tânăra.

Sursa Video: Youtube.com/Galben