La fel ca multe alte femei plecate la muncă în străinătate, departe de familie, de copii și de țara de baștină, Viktoria avea deseori momente în care era copleșită de tristețe. Vloggerița a povestit pe pagina sa de facebook despre ziua în care viața sa s-a schimbat drastic.

Astăzi, soțul Viktoriei Tunç este omagiat, iar vloggerița a simțit că trebuie să-i transmită un mesaj de felicitare, povestind, totodată, despre ziua în care viața sa a luat o altă întorsătură. Mai bună. Ziua în care l-a cunoscut pe Emrah Tunç, cel care i-a devenit soț și tatăl copiilor săi.

„Eram atât de singură, pe o canapea la muncă. Simțeam cum mă apasă o durere peste suflet, deja insuportabilă. Eram departe de copilul meu și mă uitam în jur, printre mulțimea de oameni nu găseam un om de nădejde, ca să-mi las capul pe umărul lui. Cum stăteam cu telefonul în mână la pauza de masă, îmi vine un mesaj foarte scurt, dar am simțit atunci cum mi-a tresărit inima. Aveam zeci de mesaje primite de la diferiți bărbați, dar care erau fără rost.„Buna ziua, cum vă simțiți?” , a povestit Viktoria.

„Nu știu cum să explic. Așa mesaje aveam multe, dar la acesta m-am oprit. Am răspuns frumos : „Mulțumesc, sunt bine, dar nu vă cunosc”. El era în Dubai și eu în Cipru. În mine, atunci, nu îmi lucrau motoarele sentimentelor. Eram rece, ră și nu aveam încredere în nimeni. După o zi de mesaje, așa prietenește, îmi spune:” Eu peste două luni vin în Cipru pentru două săptămâni și sper să ne plimbăm împreună pe vapor.” Și aici mi-a sărit plancaaa “: Da și măi, eu is c***a ta la procat (chirie)??? Sa mă iei tu pe două săptămâni? Pleacă și îți caută fete la chirie și dă-mi pace că îs sătulă dealde tine”, „Tu pe mine nu ma încurca cu cineva”, „Dă-mi pace că știu eu jocurile voastre”.
El: „Eu am să-ți demonstrez ca nu sunt ca toți
„N-ai decât”.
Și lasă omu Dubaiu , vine în Cipru se angajează în același hotel unde munceam eu. Și când am văzut că a luat-o iarăși de la zero și că la oara 16:00 el termină munca, dar eu la 20:00 și stătea 4 ore până ieșeam eu de la muncă. Am zis gata!! Acesta e omu meu!
Azi e ziua lui, azi e ziua tatălui copiilor mei și prietenului meu la bine și la rău. Omul care ne-a pornit motoarele sentimentelor și mi-a ridicat aripile dragostei. El e corabia care ma salvat când mă înecam în durere.
LA MULTI ANI SUFLETUL MEU!”, a încheiat emoționată vloggerița.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Mesajul emoționant al vloggeriței Viktoria Tunç pentru mama sa la zi de aniversare!