Primăvara a adus surprize din partea artistului Dan Balan, care a lansat versiunea oficială a piesei „Oriunde Ai Fi”, compusă în 1995, împreună cu imagini inedite din trecut.

„Astăzi lansăm versiunea oficială a piesei „Oriunde Ai Fi”, compusă în 1995. Din fericire, s-au păstrat cadre din momentul creării acestei piese”, a scris Dan Balan pe pagina sa de Facebook.

Dan Balan a mărturisit că a compus piesa „Oriunde ai fi” pentru prima lui iubire, din copilărie:

„Această piesă e specială pentru mine, pentru că am compus-o pe baza unei situații reale din viața mea. M-am îndrăgostit prima dată când aveam 11 ani. Eram într-o tabară, în 1991, și trăiam un lucru deosebit. Eu cu fata de care m-am îndrăgostit nu vorbeam niciodată, doar ne vedeam; eu îi aduceam fructe, prăjituri, noi vorbeam doar prin emoții. Apoi, într-o dimineață, au venit autobuzele să ne ducă acasă și de atunci nu am mai văzut acea persoană niciodată.”

Internauții au apreciat, în comentarii, clipul lansat de artist: „O melodie care a bulversat internetul și a devenit top în playlistul multora dintre noi”, „Este frumoasă în orice versiune!”, „Cea mai frumoasa melodie de dragoste din lume”, „Magie”.

Dan Balan este un artist polivalent din Republica Moldova, activ ca și cântăreț, compozitor, producător, instrumentist și textier. El este primul și singurul artist din Republica Moldova nominalizat la premiile Grammy, fiind co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de Rihanna și T.I. din Statele Unite.

Distribuie articolul: