Arsenie Todiraș, cunoscut sub numele de scenă Arsenium și fost membru al trupei O-Zone, a anunțat că va deveni tată pentru prima oară. Artistul a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, unde a publicat o fotografie alături de partenera sa.

Arsenie, în vârstă de 40 de ani, a declarat că el și partenera sa Agnes Matoko sunt extrem de entuziasmați și recunoscători pentru această nouă etapă din viața lor:

„Suntem foarte fericiți și abia așteptăm să întâmpinăm acest mic miracol în familia noastră,” a scris artistul.

Cariera muzicală a lui Arsenie a cunoscut numeroase succese, atât ca membru al trupei O-Zone, cât și ca artist solo. Cu toate acestea, viitoarea sa paternitate reprezintă unul dintre cele mai semnificative momente din viața sa. Arsenie a menționat de mai multe ori în interviuri anterioare dorința sa de a întemeia o familie și de a avea copii.

Acum, visul său este pe cale să devină realitate, iar cuplul a anunțat că urmează să aibă un băiat.

Cu acest anunț, Arsenie Todiraș adaugă un nou capitol fericit în povestea sa de viață, iar fanii săi îi transmit cele mai bune urări în această nouă aventură.

Artistul a avut o relație cu Agnes Matoko în anul 2010, dar în cele din urmă cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. După despărțire, au rămas totuși în relații bune. La acea vreme, Arsenie declara că nu este pregătit pentru o legătură serioasă. Acum, 14 ani mai târziu, artistul a atins gradul de maturizare necesar nu doar pentru a avea o iubită pe termen lung, ci și pentru a-și asuma rolul de tată.

Distribuie articolul: