A fost mai mult decât întristată atunci când cineva i-a șters pagina de facebook, acum însă revine cu forțe noi, iar cea mai nouă pagină, care îi poartă numele a strâns mai mult de 10.000 de urmăritori într-un timp extrem de scurt.

Pe 1 august Victoria a realizat un șocant: pagina sa „Muzică\Viață\Umor”, unde avea mii de abonați a dispărut, se pare că fusese victima hackerilor. Vloggerița era mai mult decât devastată: „Sufletul meu era acolo, viața mea și inima mea”.

După două luni, timp în care a primit sute de mesaje de încurajare, aceasta a creat o nouă pagină, care a strâns în câteva zile peste 10000 mii de urmăritori.

Pentru a le mulțumi pentru susținere prietenilor virtuali, Victoria a publicat primul său filmuleț în care a povestit cum s-a simțit atunci când a realizat că pagina anteriioară pe care o administra, nu mai exista, dar și cum se simte acum, la un nou început de drum.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Vloggerița Victoria Tunç a rămas fără pagina Muzică\Viață\Umor. „Pentru voi e doar o pagină, dar pentru mine e tot”