Ziua de ieri a avut o semnificație aparte pentru creatoarea de modă, Elena Bivol. Fericita mămică a marcat 7 luni de la nașterea micuței sale, Eliza. Fetița a primit și un dar deosebit - un tort personalizat, decorat în nuanțe de roz.

A venit pe lume în prag de iarnă, iar de atunci aduce zâmbetul pe fețele părinților săi. Și pentru că timpul zboară atât de repete, Eliza Străjescu e deja o fetiță extrem de cochetă, ba chiar și o mică fashionistă, calitate ce i-a fost dezvoltată de către mama sa încă din primele zile de viață.

unnamed (2)

Se pare că această ocazia le-a dus pe cele două tocmai în Italia, așa cum este menționat într-una dintre postările Elenei Bivol pe contul său de Instagram. De atfel, și pe tortul dedicat micuței sărbătorite apare un mesaj în limba italiană: „Auguri Eliza” (trad.: „La mulți ani, Eliza).

Citește și: O nouă tendință în materie de fashion! Elena Bivol prezintă costumele de baie mamă-fiică

19227315_831606080330884_2297281073513496576_n

La șapte luni împlinite, fetița îi seamănă tot mai mult Elenei, dar trăsăruile preluate de la tatăl său nu lipsesc, bineînțeles. Designerul își adoră minunea și nu uită să spună cât de fericită este.

Eliza este și feblețea internauților. Aceștia au invadat-o ieri cu mesaje și urări.

Foto: Instagram.com, captură ecran