Cunoscutul interpret Ionel Istrati și-a surprins tatăl cu un mesaj emoționant de ziua sa: „Datorită ție am speranța…” Așa începe mesajul transmis de Istrati cu ocazia zilei de naștere a tatălui său.

Interpretul și-a exprimat emoțiile, distribuind o serie de fotografii din arhiva personală, fiind însoțite de mesaje de apreciere și admirație pentru cel care i-a dat viață. În ultima sa postare de pe o rețea de socializare, Ionel Istrati a a mulțumit tatălui său pentru sprijinul necondiționat și încrederea oferită de-a lungul anilor.

 

„De ziua ta, tată, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat al vieții mele, pentru trecutul interesant, pentru viitorul misterios și pentru prezentul fericit. Un tată te învață să nu uiți de unde ai plecat și îți oferă încredere pe drumul ce îl urmezi. Tu m-ai învățat cum să mă port, cum să vorbesc, nu doar cum să am succes în viață, ci să port cu onoare numele tău. Datorită ție am speranța, înțelepciunea și credința să fiu cinstit cu mine însumi. Mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat! La mulți ani!”

Fanii imediat au reacționat la postare, comentând urări de bine cu ocazia zilei de naștere a tatălui interpretului Ionel Istrati.

Distribuie articolul: