Suntem adesea atât de obosite la finalul unei zile încât omitem să mai acordăm timp îngrijirii noastre – fața rămâne pe ultimul loc, iar acest lucru lasă cu timpul „urme adânci” pe chipul nostru. Fie că nu ne mai demachiem, deși acesta este un pas peste care nu trebuie să trecem niciodată, ori nu mai aplicăm cremă de noapte, lăsând mereu asta pentru a două zi, tenul nostru va avea de suferit. Exact acele câteva minute atât de necesare pentru noi sunt decisive ca atunci când dormim, tenul să-și revină în forță pentru a doua zi.

De ce să folosesc neapărat o cremă de noapte? – va fi întrebarea ta. Pentru că în timpul nopții, pielea ta absoarbe efectiv nutrienții din produse mai bine decât în timpul zilei. În plus, noaptea nu există factori de stres din mediu, precum poluarea și daunele provocate de soare. Astfel, cremă poate intră mai bine în piele.

Am făcut o selecție printre mai multe produse dermatocosmetice disponibile pe piața noastră și venim cu câteva sugestii pentru tine, numai bune de aplicat seară de seară pentru ca tenul tău să-ți spună „mulțumesc”.

Dă-i de lucru efectului de peeling

Dacă nu ai reușit să cureți absolut tot machiajul și impuritățile de pe ten sau dacă ai tenul specific (care depozitează impuritățile) atunci acest tip de cremă este exact ceea de ce ai nevoie. Uriage Age Protect Crema de noapte este foarte delicată și acționează pe timp de noapte, având un efect de peeling ce conferă luminozitate. Aplicată cu regularitate, aceasta reduce vizibilitatea ridurilor, iluminează imperfecțiunile, îmbunătățește textura pielii și reduce imperfecțiunile. Liniile fine și ridurile mici vor dispărea, iar tenul tău va căpăta fermitate și volum. Un detaliu foarte important: crema ajută la prevenirea petelor pigmentare și reconferă vitalitate și luminozitate pielii. Protejează împotriva efectelor poluării prin stimularea sistemulul de detoxifiere. O găsești în toată rețeaua de farmacii Felicia sau pe Felicia.md.

Regenerează cu produse naturale

Cei de la VIORICA propun un concept propriu – o cremă luxuriantă de noapte, pe bază de polifenoli antioxidanți din struguri în combinație cu ingredientul activ squalane. Produsul este recomandat celor cu ten sensibil, fiind non-comedogenic și non-iritant. Squalanul are proprietăți demonstrate de protecție antioxidantă, în timp ce emoliază, previne pigmentația și promovează repararea celulară la nivelul dermei. Aplicată înainte de somn, Viorica VIE cremă de noapte bioperformantă susține procesele regenerative ale pielii pentru a vă oferi un ten luminos, catifelat și odihnit în fiecare dimineață.

Corectează culoare și oferă luminozitate

Alege o crema corectoare de noapte Topicrem Mela care previne perfect apariția de pete. Produsul este recunoscut pentru că oferă tenului luminozitate, hidratează și protejează pielea. Este testat sub control dermatologic, iar producători ne asigură că este fără parabeni. În găsești în toată rețeaua de farmacii Felicia, iar comandat pe Felicia.md, îl poți lua cu 10% reducere.

Nu neglija tipul de ten

Chiar și pentru tenul de noapte, când nu ne vede nimeni dacă acesta se irită sau transpiră, avem nevoie să alegem bine produsul folosit. Ca să nu dai greș optează pentru ingrediente naturale, puternic active și regenerante pe care le poți folosi în funcție și de vârsta tenului, gradul de afectare sau scopul pe care îl ai cu fața ta. Crema de noapte se aplică după demachierea atentă a feței. E de preferat să folosiți și o loțiune tonică după crema demachiantă pentru a vă asigura că ați curățat foarte bine tenul. Aplică crema de noapte cu mișcări circulare delicate, de jos în sus, în sensul acelor de ceasornic.

Hidratează intens tenul

Noaptea e timpul să vă scufundați-vă pielea într-o adevarată „baie termală”. Veți simți puterea hidratantă a Apei Termale Uriage într-o mască de noapte ultra-ușoara, cu textură de gelatină. Masca optimizează hidratarea continuă a epidermei, creează o peliculă superficială pentru a elibera progresiv agenții de hidratare din interiorul cremei. Aceasta va restabili bariera naturală a pielii pentru a evita deshidratarea. Aplicați un strat subțire în fiecare seară, pe fața curățată. Lăsați produsul să acționeze toată noaptea și îndepărtați-l dimineața cu Apa Termala Micelară sau Apă Termală Uriage pentru a prelungi hidratarea pielii. Găsiți masca hidratantă de noapte de la Uriage în toată rețeaua Farmacia Felicia. Pentru a vedea ce reduceri sunt disponibile pentru alte produse, puteți accesa broșura online.

Doriți un ten întinerit și fără riduri? Folosiți zilnic cremă de noapte pentru ten ca să-l puneți la lucru, atunci când voi dormiți.

P