Acum două luni, celebra actriță din ”10 things I hate about you” anunța că e însărcinată și că-l va face tată pentru prima dată pe Preston J. Cook, logodnicul ei. Acum avem ocazia s-o vedem în premieră cu burtică!


Julia Stiles trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, fiind însărcinată pentru prima dată. Și tocmai că e o etapă emoționantă din viața ei, actrița vrea să împărtășească din trăirile sale cu fanii internauți.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 12: (L-R) Preston J.Cook and Julia Stiles attend the 70th EE British Academy Film Awards (BAFTA) at Royal Albert Hall on February 12, 2017 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Așa se face că, zilele trecute, Julia a postat o primă imagine de când e însărcinată, dezvăluind astfel cât de avansată e sarcina sa. ”În regulă, n-am mai rezistat”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare cu burtica proeminentă.

Alright, I couldn't resist.

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on

După cum era de așteptat, fanii s-au arătat nespus de încântați că actrița a împărtășit cu ei această emoție și i-au lăsat zeci de comentarii apreciative.

”Felicitări!”, ”Îți stă atât de bine. Sarcină ușoară!, ”Ești atât de frumoasă! Mă bucur pentru tine!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de actriță.

Julia-Stiles-Pregnant-First-Child

Amintim că Julia Stiles se află, momentan, în vacanță, urmând să înceapă filmările la sezonul doi al serialului ”Riviera”, care s-a dovedit a fi un adevărat success cinematografic. În serialul acesta joacă alături de Iwan Rheon, actorul pe care îl știm dintr-un alt serial de succes, și anume ”Game of Thrones”.

Julia-Stiles-Pregnant-First-Child (2)

Sursa: okmagazine.ro