Recent s-a aflat că Alexandra Stan s-a căsătorit în secret weekendul trecut, dar nu a dezvăluit cine este norocosul care i-a putut cuceri inima atât de repede. Nimeni nu știa de relația lor așa că faptul că artista a făcut acest pas a fost o adevărată „bombă” pentru întreaga Românie. Cei de la Viva.ro au „descusut-o” de secrete pe interpretă și au aflat cele mai picante detalii despre dragostea tinerilor însurăței. 

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret: „Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți”

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a mărturisit interpreta pentru publicație.

Aceasta a mai spus că actualul ei soț i-a fost terapeut care a consultat-o pe partea de dezvoltare personală, și pe lângă toate, el s-a mai ocupat de motanul ei Heracles, care se afla într-un stadiu avansat de boală și din păcate nu a putut fi salvat. Aceste vizite în calitate de „pacientă” la terapeut i-a apropiat foarte mult pe cei doi: „ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”.

Cel care a făcut primul pas în relația lor a fost Emanuel, el și-a mărturisit sentimentele pe care le simțea și Alexandra în acel moment, însă ea nu avea acel curaj și nu găsea cuvintele potrivite.

„Emanuel a spus primul „te iubesc!” și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mai dezvăluit interpreta pentru Viva.

Emanuel are 35 de ani și a cerut-o oficial pe Alexandra Stan în căsătorie pe data de 14 aprilie 2021.

Foto: Viva.ro