Interpreta din România Alexandra Stan, s-a căsătorit în secret și a făcut primele declarații despre cum a avut loc evenimentul. Interpreta de 32 de ani și-a ascuns relația până acum și nici nu se știe cine este alesul inimii sale.

„Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a declarat Alexandra pentru Viva.

Din cele spuse putem intui că Alexandra s-a îndrăgostit la prima vedere și nu a stat foarte mult pe gânduri atunci când a făcut această alegere.

Întrebată de reporterul Viva cum i-a reușit să organizeze totul în secret maxim, ea a spus:

„Păi, cu mare grijă. Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a relatat cântăreața.

Viva a publicat și primele imagini ale Alexandrei în rochia albă de mireasă gingașă și fină și cu voalul în cap. Ea a mărturisit că nu s-a ocupat de organizarea nunții, din cauza lipsei de timp, dar de asta a avut grijă un event planner.

„Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must” pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”

Din cele spuse de Alexandra, evenimentul a fost unul restrâns, au fost prezenți doar ei, familia, nașii și atât. Până când nu a mărturisit cine este cel care i-a cucerit inima și cu care a făcut pasul cel mare.

Voi cum credeți cine poate fi?

Foto: Viva.ro

Sursa: Viva.ro