Potrivit listei Forbes, Reese Witherspoon a devenit una dintre cele mai bogate actrițe din lume. Acest statut i-a fost adus nu de contractele de milioane de dolari, ci de activitatea de producție. Actrița și-a vândut pentru 900 de milioane de dolari compania sa „Hello Sunshine”, care a produs serii TV foarte populare, precum: „Big”, „Little Lies”, „And Fire Smolders Everywhere” și „The Morning Show”. După această afacere, averea lui Reese este estimată la 400 de milioane de dolari.

Compania actriței a fost cumpărată de foștii directori Disney: Kevin Meyer și Tom Staggs. În același timp, Reese și directorul executiv „Hello Sunshine” se vor alătura consiliului de administrație și vor continua să conducă compania. Proiectul va fi finanțat de corporația de investiții „Blackstone”.

Reese a fondat „Hello Sunshine” în 2016. A vrut să producă filme și serii centrate pe personaje feminine și bazate pe experiențe feminine. Proiectul companiei s-a dovedit a fi profitabil și au permis actriței să devină o femeie de afaceri de succes. Potrivit internauților de la Hollywood, Reese câștigă cel puțin un milion de dolari pentru fiecare episod din serialul în care joacă. Actrița, de asemenea, se filmează activ în reclame și primește taxe impresionante pentru acest lucru.

Potrivit listei Forbes, cea mai bogată actriță din lume este Jamie Hertz. Este puțin probabil să-i fi auzit numele ei sau să fii familiarizat cu rolurile ei din filme, deoarece Hertz este cunoscută drept soția miliardarului Anthony Ressler. Averea ei estimată la 3 miliarde de dolari, în principiu este datorită soțului ei.

Surorile Mary-Kate și Ashley Olsen ocupă a doua linie a ratingului, averea lor este estimată la 500 de milioane de dolari. Surorile Olsen nu s-au mai filmat în lung metraje de mult timp și s-au recalificat ca designeri: conduc brandul de îmbrăcăminte „The Row”. Conform listei urmează Reese, urmată de Jessica Alba.

Lista celor mai bogate actrițe din 2021 le include și pe Julia Roberts (250 de milioane de dolari); Jennifer Aniston (240 de milioane de dolari), Sandra Bullock (220 de milioane de dolari), Jane Fonda (200 milioane de dolari) și Miley Cyrus (160 milioane de dolari).

Citește și: Vezi care sunt cele mai bogate vedete din Rusia, conform revistei Forbes! Venitul celui de pe locul întâi este de 12 milioane de dolari (Foto)

Sursa: glamour.ru