Forbes a realizat un rating al celor mai plătite 50 de vedete din Rusia. Locul întâi rămâne neschimbat de mulți ani și-i aparține lui Khabib Nurmagomedov, însă, Morgenstern urcă și urcă, până… pe locul doi, de această dată!

Clasamentul a fost realizat pe baza a doi factori: venitul pe care îl are vedeta și popularitatea sa. Se iau în considerare numărul de mențiuni în mass-media și căutările pe Google, numărul de abonați pe YouTube și Instagram, precum și frecvența mențiunilor pe rețelele de socializare.

În top trei sunt: Khabib Nurmagomedov, al cărui venit a fost de 12 milioane de dolari, Mogenshtern și Olga Buzova. Averea rapperului din ultimul an a fost estimată la 7,4 milioane de dolari, iar a prezentatoarei TV la 3,3 milioane de dolari. În top 10 se clasează de asemenea Timati (10,4 dolari), Sergey Shnurov (11 milioane de dolari), Ksenia Sochak (4,7 dolari) și alții.

Reamintim că în anul precedent, Morgenshtern s-a clasat pe locul 21 în clasamentul Forbes, iar Nurmagomedov este în fruntea clasamentului pentru al treilea an consecutiv. Olga Buzova în 2019 și 2020 s-a clasat pe locul al doilea, iar în 2018 a fost pe locul șase.

Sursa: peopletalk.ru