În timp ce unii părinți aleg, pentru odraslele lor, jucării scumpe sau daruri handmade, niște părinți din SUA s-au gândit să-și impresioneze micuțele cu un cadou absolut unic. E cea mai mare minune pe care le-o puteau dărui copiilor lor!

La Courtney Solstad, o mămică de 36 de ani, din orașul american Dallas, barza a adus „cadoul” pe care mama avea să-l lase sub brad celor 3 fetițe ale ei. Așa a vrut soarta, ca exact în ajun de Crăciun, americanca să aducă pe lume un băiețel care avea să devină cel mai prețios cadou posibil.

„Fetițelele mele visau la un frățior chiar din momentul în care am abordat acest subiect împreună cu întreaga familie. Chloe l-a inclus pe frățiorul ei în lista de dorințe care dorea să i se realizeze de Crăciun. Le-am întâmpinat pe fetițe la ușă și le-am spus că darul lor pentru Crăciun este pregătit și le așteaptă sub brad”, a comunicat fericita mămică, pe contul său de pe o rețea socială.

Courtney avea dreptate: sub brad se afla băiețelul care venise pe lume de curând. Cele 3 surioare, însă, nici nu intuiau ce dar le aștepta sub Pomul de Crăciun. Acolo, își aștepta rândul, cumințel, micul Nathan.

În momentul în care au văzut băiețelul pe podea, una dintre fetițe a plâns, alta a spus că e în al nouălea cer, iar a treia pur și simplu și-a acoperit gura cu mâinile, de uimire!

Foto: Captură video

Distribuie articolul: