Cunoaștem despre pasiunea pentru Muzică a jurnalistei Veronica Ghimp Deineco, iată de ce fiecare acțiune a sa este cumva canalizată în această direcție. Recent, tânăra mămică și-a făcut timp pentru a filma un videoclip la cea mai recentă piesă a sa, care îi aparține în totalitate. În videoclip s-a strecurat și o apariție surpriză.

Videoclipul piesei „Altă Iubire” a fost filmat cu telefonul mobil, după ideea clipului recent al trupei „The Motans”, aceasta fiind și o tendință la nivel internațional. Se pare că atât piesa, cât și materialul video sunt modalitatea de a depăși situația creată odată cu pandemia, de incertitudine și, pe alocuri, tristețe, dar și tristețe cauzată Veronicăi de pierderea tatălui său. Cumva simbolic, interpreta a mers pe locurile unde acesta a copilărit.

„Videoclipul a fost filmat pe dealurile copilăriei tatălui meu, în satul Sociteni. Am vrut să redau prospețimea acelui loc, iarba verde, în contrast cu ținuta mea albă și să las piesa să fie auzită. „Actrita” din videoclip e chiar sora mea și îi mulțumesc foarte mult pentru această colaborare foarte frumoasă”, ne-a dezvăluit artista.

Vouă de ce vă amintește melodia „Altă iubire”?