Vera Brejneva este foarte activă pe pagina sa de Instagram, iar uneori vedeta își delectează urmăritorii cu fotografii fără filtru și machiaj. Cea mai recentă postare a sa nu este o excepție, se pare că Vera a învățat să se iubească și se simte liberă să apară fără „măști” în mediul online.

Recent, Vera a distribuit în mediul online o serie de fotografii realizate acasă în care apare doar în costum de baie și o pereche de adidași. Fotografiile au fost lipsite de retușuri și filtre, iar vedeta apare fără pic de machiaj.

„Eu, cea adevărată”, a scris Vera.

Pentru cea mai recentă postare a sa, vedeta a decis să dezactiveze opțiunea care le-ar permite internauților să lase comentarii. Se pare că această decizie a fost ghidată de faptul că, anterior, când Vera a mai postat fotografii de acest fel, mulți au criticat-o pentru felul în care arată.

Am citit comentariile voastre. Atâtea complimente! Vă mulțumesc tuturor celor care înțeleg ce înseamnă lucrul asupra propriei persoane și pentru că mă iubiți și acceptați. Au fost și altfel de păreri, iar eu am decis că e timpul ca să-mi spun și eu părerea. Părerea mea: eu sunt superbă! scuze, din acest motiv îmi permit să distribui fotografii în care sunt nepieptănată, fără filtre și retușuri.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: