Generația anilor '90 cu siguranță că nu a uitat desenul animat Sailor Moon, dar și exteriorul personajului principal, feminin, din această peliculă. După atâția ani, tinerele din Est, dar și cele din Vest sunt tot mai inspirate să încerce, pe propria piele, exemple de hairstyle inspirate din acest film. E și cazul vedetelor de mai jos.

Prima artistă care a testat chiar recent un hairstyle inspirat din celebrul film în desen animat e nimeni alta decât Irina Rimeș. Tânăra a filmat, în aceste zile, videoclipul unei noi piese pe care urmează să o lanseze în curând și care, din semnele pe care le-a dat, se va intitula „Mov”.

La fel cum au remarcat și fanii Irinei, această coafură o prinde extrem de bine pe tânăra interpretă, mai ales după ce și-a făcut un breton.

A doua vedetă care ne-a atras atenția prin hairstyle-urile sale inspirate din Sailor Moon este Susana Jamaladinova alias Jamala. Interpreta alege să i se facă anume astfel de coafuri în cadrul show-urilor televizate la care participă în calitate de jurată.

Foto: Instagram.com