Dika Cheptie este una dintre cele mai carismatice make-up artiste de la noi. Este mereu cu zâmbetul pe buze și este de părere că un machiaj trebuie să meargă mână în mână cu personalitatea clientei. 

Am provocat-o pe Dika să ne comenteze câteva vedete de la noi, la capitolul machiaj și coafură.

Daniela Ciocanu, Tatiana Heghea,  și Mariana Șura au fost doar câteva vedete comentate de make-up artistă.

Daniela Ciocanu 

Danilea este the „barbie face” Ei i se potrivește și machiajul un pic mai desenat pentru că asta ușor o reprezintă. Poate aș avea unele obiecții la sprâncene, mie mi se par prea întunecate.

Anastasia Fotachi 

Ea este o fată extrem de frumoasă. Sper din suflet să nu își adauge nimic mai mult de cât unghii. Are și un păr foarte frumos și buzele sunt foarte frumoase. Stilul ei de machiaj este natural, nu are nimic în exces.

Mariana Șura

Ea are ochi destul de proeminenți, astfel de tip de ochi sunt și așa un punct forte de asta machiajul trebuie să fie cât mai minimal.

Anișoara Loghin, Tatiana Heghea și Doinița Gherman au fost și ele comentate. Urmărește video-ul de mai sus pentru a afla mai multe detalii despre machiajul vedetelor de la noi.

Vezi și: După Cortină cu make-up artista Dika Cheptine: „Eu nu văd sensul să încerci să faci cât mai mulți bani, tu trebuie să îți faci lucrul bine”