Roșcata Lucy Edwards din Birmingham îi ajută pe oameni să înțeleagă modul în care oamenii orbi trăiesc fără vedere și se descurcă cu sarcinile de zi cu zi. Chiar și în arta machiajului, femeia se descurcă de minune ca și colegele sale. 

La vârsta de 11 ani, Lucy Edwards a încetat să mai vadă cu ochiul drept și în curând – cu cel stâng. La vârsta de 17 ani, ea a devenit complet oarbă. Lucy a fost diagnosticată cu sindromul Bloch-Sulzberger. Aceasta este o dermatoză rară în care anomaliile pielii sunt combinate cu leziuni ale altor organe. Cauza sindromului este legată de genetică.

Literalmente, fata a trebuit să învețe să trăiască din nou și să se adapteze noii realități. Lucy arată cum sădește legume în grădina ei, se ocupă de terminalul băncii și traversează drumul. Dar cea mai mare popularitate i-a fost adusă datorită abilităților ei de a se machia.

Lucy demonstrează cum aplică produsele cosmetice pe fața ei. Ea reușește să facă machiaj chiar și destul de complex, foarte abil și cu gust. În același timp, fata a transformat procesul de auto-machiaj într-un adevărat spectacol. Cum a învățat Lucy să evalueze rezultatul? „Am fugit în camera surorii mele și am întrebat dacă aplic normal fondul de ten. Și răspunsul a fost întotdeauna nu. Am exersat, am exersat și am exersat până am reușit”, a explicat ea.

Lucy a înregistrat mai multe videoclipuri cu machiaj diferit, arătând abonaților toate fațetele talentului ei și a inspirat multe fete să nu renunțe: „Am preluat din nou controlul aspectului meu. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți face ceva. Trăiește-ți viața”, a spus fata.

Apropo, Lucy este fericită într-o relație, de șapte ani se întâlnește cu un tânăr pe nume Ollie și recent i-a acceptat propunerea de căsătorie. Iar sărbătoarea urmează să aibă loc anul viitor.

Sursă: woman.ru