Vedeta TikTok, Dina Saeva, a vorbit despre faptul că suferă mult din cauza agresiunii de pe rețelele de socializare. Tânăra a menționat că, ura și cuvintele urâte la adresa ei o duc într-o stare rea și chiar depresie.


Saeva organizase anterior o detoxifiere digitală, iar pentru asta tânăra a mers la un sanatoriu fără telefon.

Cu toate acestea, urmăritorii oricum continuă să o o supere. De data aceasta, furioasă, vedeta a răspuns la acuzații, insulte și amenințări. „De ați ști voi cât de indiferent mi-i de voi și în general de viața voastră. Nu am nevoie de voi și de numărul vostru, nu-mi trebuie cantitate. Nu vreau să vă mai văd fețele nici măcar în fotografii. Nu mai vreau să știu de depresie și de incertitudinea care până astăzi mă duce în eroare, nu-mi permite să creez, să mă inspir, să fiu deschisă, să fiu eu”, a mărturisit Dina.


„Am avut destulă răbdare. Timp de 3 ani am încercat să aleg cuvintele potrivite pentru a nu jigni, dar acum nu-mi pasă. Vreau ca fiecare persoană căreia îi este frică să se exprime, de acum încolo să o facă. Voi lupta împotriva tuturor celor care încearcă să încalce și judece o persoană, pentru aspectul, orientarea, religia și momentele sale care se referă doar la viața personală”, a mai comentat Dina pe Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dina Saeva (@senoritasaeva)

Foto: Instagram/Dina

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: